Nieuwe auto

Ook voor een nieuwe auto bent u bij Autobedrijf J. van Dreven aan het juiste adres. Alhoewel wij geen nieuwe auto's op voorraad hebben, kunnen wij nieuwe auto's van alle merken leveren. U zoekt een nieuwe Land Rover? Die kunnen wij als tussenpersoon aan u leveren. U ziet zichzelf wel rijden in een nieuwe Jaguar? Die kunnen wij als tussenpersoon aan u leveren. Of misschien toch een nieuwe Subaru met vierwielaandrijving? Afijn, u begrijpt het idee.

Prijs
Doordat wij niet aan een dealer, importeur of Nederland gebonden kunnen wij u altijd het scherpste voorstel doen.

Hogere inruilwaarde
Wij zijn een universeel autobedrijf, wat inhoudt dat wij auto's van alle merken in- en verkopen. Dit heeft voor u als voordeel dat wij vaak een hogere inruilwaarde voor uw huidige auto kunnen bieden. Bij merkdealers gaan zogenaamde vreemd-merk-auto's vaak rechtstreeks naar de handel, terwijl wij uw auto zelf weer te koop aanbieden. Dit heeft een positief effect op uw inruilwaarde.

Fabrieksgarantie
Wanneer wij uw nieuwe auto leveren en onderhouden heeft u recht op fabrieksgarantie. Dit is wettelijk geregeld. Uiteraard nemen wij alles uit handen en zullen ervoor zorgen dat eventuele garantiegevallen correct worden opgelost.

Onafhankelijk advies
We gaan graag met u in gesprek om de wensen van uw nieuwe auto te bespreken. Onze intentie is om de juiste auto voor u te vinden. Wij willen u namelijk graag een auto verkopen die volledig naar uw zin is. Daarnaast nemen wij alle tijd voor u.

Wat wij u bieden:

  • Een persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk advies
  • Een goede deal

Zien wij u binnenkort? De koffie staat klaar!

Image

 

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE AUTO?
_____

Wij helpen u graag verder.